EN
 
Скопје
,  Центар, 
80 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

300 €


 

Скопје
,  Козле, 
46 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

270 €


 

Скопје
,  Аеродром, 
70 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

300 €


 

Скопје
,  Дебар Маало, 
92 m2

за продажба

Стан


Цена:  

1100 €


 

Скопје
,  Комплекс ВЕРИНА, 
180 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

1500 €


 

Скопје
,  МиДа Комплекс, 
160 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

0 €


 

Скопје
,  Карпош 4, 
81 m2

за продажба

Стан


Цена:  

81000 €


 

Скопје
,  Дебар Маало, 
60 m2

за изнајмување

Стан


Цена:  

350 €