EN
 

Канцеларии за изнајмување


СликаГрадНаселбаПовршина (m2)Цена (€)
745 СкопјеЦентар1251250
742 СкопјеЦентар75550
719 СкопјеЦентар2101000
713 СкопјеЦентар1701700
712 СкопјеЦентар1701700
695 СкопјеЦентар5002000
687 СкопјеЦентар6001000
654 СкопјеВодно240400
644 СкопјеЦентар100700
612 СкопјеНово Лисиче270600
608 СкопјеКарпош 11500
606 СкопјеЦентар41300
СликаГрадНаселбаПовршина (m2)Цена (€)
1234