EN
 

Дуќани за изнајмување


СликаГрадНаселбаПовршина (m2)Цена (€)
682 СкопјеЦентар53600
603 СкопјеНово Лисиче20150
599 СкопјеЦентар35700
585 СкопјеЦентар18150
579 СкопјеКарпош 160480
563 СкопјеЦентар5000
561 СкопјеЦентар651300
527 СкопјеЦентар68800
523 СкопјеАеродром2681500
507 СкопјеЦентар381000
423 СкопјеЦентар125350
361 СкопјеЦентар40400
СликаГрадНаселбаПовршина (m2)Цена (€)
12