EN
 

Контактирајте нè

Доколку сте заинтересирани за некој од имотите од нашата понуда или пак сакате Вашиот имот да стане дел од неа, искористете ја контакт формата подолу, пишете ни директно на нашата e-mail адреса или пак контактирајте нè на некој од наведените телефонски броеви. Нашите вработени ќе го опслужат Вашето барање во најкус можен рок!

 •  
 •  
   
 •  
 •  

Контакт детали

 • Адреса:
  ул. Апостол Гусларот бр.6 лок. 1,
  1000 Скопје
 •  
 • Телефон:
  +389 (0) 78 266 760
  +389 (0) 78 300 679
 •  
 • E-mail:
  info@realestatesmacedonia.com